22 Mayıs 2013 Çarşamba

Kitap Severler için Sanal Kütüphane Vikitap! artık bende oradayım.



Vikitap, Kitapseverler için Sanal Kütüphane Servisi, Otomatik Tavsiye Sistemi ve Sosyal Platform!
http://www.vikitap.com/


Tek Adımda Online Kütüphanenizi oluşturun!

Kütüphanenizi oluşturmak için "Kitap Ekle" ile kitaplarınızı eklemeye başlayın. Bulmak istediğiniz kitabı aratın, arama sonuçlarından görmek istediğiniz kitabı seçin ve tek adımda kitabınızı kütüphanenize kavuşturun :)

Ne Okusam Derdine Son Verin!

Okuduğunuz kitapları puanlayın, favori yazarlarınızı seçin, arkadaşlarınızı takip edin, size özel kitap tavsiyelerimizden yararlanın.

Kitaplarınızı dilediğiniz gibi Listeleyin!

Kitabınızı istediğiniz listeye ekleyebilirsiniz. Sizin için hazırladığımız listeleri kullanabilir veya kendinize özel listeler oluşturabilirsiniz. Okuduğunuz, okumak İstediğiniz tüm kitapları size özel listelere kaydederek her an, her yerde ulaşabilirsiniz.

Yorum Yapın, Puan Verin, Tartışın, Paylaşın!

Kitaplarınız hakkında yorum yapıp puan verebilirsiniz. Kitaplarla ilgili tartışmalara katılarak arkadaşlarınıza önerebilirsiniz.
Bence en önemlisi kütüphanemde gözüm gibi baktığım kitaplarımın listeli halinde Vikitapta ki kütüphanemde görebilmem. Okuduğum ya da okumak istediğim kitapları diğer üyelerle paylaşıp değerlendirmeler yapmak, anketlere, quizlere katılmak. (Benim şimdiden 184 kitabım var ve hatırlayamadıklarımda)
Tek yapmanız gereken üye olup, Kütüphanenizi oluşturmak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder